Moja kreativna i zabavna učionica
20. siječnja 2022.
PLAN UPISA u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2022./2023.
20. siječnja 2022.

Imajući u vidu važnost uspostavljanja kvalitetnih interakcija između obitelji i odgojno-obrazovne institucije, u ovim specifičnim i nepredvidivim vremenima gdje je iniciranje komunikacije obilježeno epidemiološkim mjerama radi suzbijanja širenja COVID-19 infekcije, pred odgojno-obrazovnog djelatnika postavljeni su izazovi za uspostavljanje komunikacije s roditeljima.

Nova paradigma zahtijeva usvajanje znanja, ulaganje truda i energije kako bi se osmišljavali novi primjereni pristupi roditeljima, razvili optimalni komunikacijski odnosi koji zadovoljavaju roditeljske potrebe, ali i doprinose kvaliteti i ishodima razvojnih, odgojno-obrazovnih i socijalizacijskih procesa.

Temeljna ideja za izradu glasila želja je da roditelje kratko i jednostavno informiramo o sadržajima aktivnosti, o djetetovom razvoju, zbivanjima u skupini i vrtiću, o ciljevima rada i slično. Zajedničko djelovanje, suradnja i komunikacija, ključnih čimbenika odgojno-obrazovnog procesa, doprinose osobnom zadovoljstvu i dugoročnoj dobrobiti svih dionika – djece, roditelja i odgojno-obrazovnih djelatnika.


PREUZMITE AKTVNOSTI U VIDU VRTIĆKOG GLASILA:

Transparentnost