NATJEČAJ za upis djece rane i predškolske dobi u program predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2023./2024.
12. svibnja 2023.
Odluka o upisu djece u Dječji vrtić Selnički zvončići za pedagošku godinu 2023./2024.
26. lipnja 2023.

Dana 23. svibnja 2023. u Čakovcu je održan 19. Olimpijski festival dječjih vrtića u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije. „Nije važno pobijediti, već sudjelovati i boriti se časno.“, poručili su organizatori. Cilj ove manifestacije jest promicati i  njegovati sport, ali istovremeno poticati prijateljstvo, razumijevanje različitosti, nenasilje i „fair play“ natjecanje.

Na ovoj je manifestaciji, uz naš, sudjelovalo još 12 vrtića s područja Međimurske županije. Odgojno-obrazovna skupina Delfinići,  u pratnji odgojiteljica i roditelja, sudjelovala je u pet disciplina – nogometu, štafeti, bacanju loptice, skoku u dalj te trčanju na 50 m. U vrtiću se uvijek vodimo poslovicom da je u zdravom tijelu i zdrav duh te potičemo djecu na uključivanje u sportske aktivnosti i promičemo važnost tjelesne aktivnosti. Iako uvijek ističemo da je najvažnije sudjelovati, a ne pobijediti,  ponosno možemo reći da smo ostvarili odlične rezultate.

Dječaci iz odgojno-obrazovne skupine Delfinići osvojili su medalje u nogometu, a naša je odgojiteljica osvojila medalju u disciplini trčanja. Od srca im čestitamo!

 

Transparentnost